Welkom bij Triton Leuven

Serieus & ontspannend

Triton Leuven wil een kleine club zijn die thuishoort in de hogere regionen van de provinciale reeks Vlaams-Brabant. Een club waar plaats is voor mannen en vrouwen die op een serieuze manier willen basketten, maar ook voor zij die zich louter willen ontspannen. Het is met die combinatie van serieuze ontspanning dat wij dan ook onze sterktes uitbouwen.

Open voor iedereen

Basketbal spelen staat centraal. Zo bestaat Triton Leuven uit 2 herenploegen, vanaf 2017 aangevuld met een vrouwenploeg. De herenploeg A speelt op 2deprovinciaal niveau. De Heren B spelen in de Provinciale Recreatie Reeks van Vlaams-Brabant. De vrouwen nemen het op tegen de ploegen van eerste provinciale.

Alle spelers geven zich elke week 100% op training om te vechten voor hun minuten. Wie niet komt trainen speelt de eerste twee helften niet. De derde helft wordt traditiegetrouw afgesloten met iedereen aan de bar.

Triton straalt een goede sfeer uit naar supporters, tegenstanders en scheidsrechters. Basketten doen we allemaal graag en onze spelers zijn een voor een trots om lid te zijn van onze club.

Basketbal, een teamsport

Naast sportiviteit geloven wij ook in vriendschap naast het veld. Zo organiseren we meerdere evenementen voor spelers, sponsors en supporters, houden we speciale acties en organiseren we een internationaal tornooi.

Het bestuur heeft als missie en taak om zorg te dragen voor elk lid. Er wordt “bestuurd” voor de spelers. Dat niet enkel door een open communicatie, maar ook enquêtes, vergaderingen en de voorzitter die zelf elke wedstrijd mee op het veld staat.

Praktisch

Trainingen

Heren

Donderdag 20.30 – 22u in sporthal Redingenhof

Dames

Dinsdag 20.30 – 22u in sporthal Redingenhof
Donderdag 20.30 – 22u in sporthal Redingenhof

Lidgeld

Voor het komende seizoen werd het lidgeld vastgelegd op €265.

Verzekering

Triton Leuven is verzekerd bij Ethias.

One comment

Comments are closed.