3de editie Internationale Vanheylen Triton Tornooi

Op zaterdag 16 mei 2015 organiseert basketbalclub Vanheylen Triton Leuven hun derde internationaal tornooi, dit in samenwerking met Stad Leuven en de vzw stedelijke sportpromotie Leuven (Tofsport).
Aan het tornooi zullen naast verschillende buitenlandse ploegen (oa uit Nederland) ook een aantal Leuvense clubs deelnemen.

Tot op heden hebben volgende ploegen reeds bevestigd: Wiz Leuven, BBC Fenics Leuven, BC Grimbergen, BC Vlissingen, Marathon, ProBuild Lions, Triton (natuurlijk) en Makke Dream Team

De dag zal vroeg starten voor alle ploegen, het eerste fluitsignaal zal gegeven worden om 9 uur.
In de voormiddag worden de poule-matchen gespeeld, de besten van elke poule zullen het dan in de namiddag tegen elkaar opnemen.

De grote finale zal starten om 18:00, de prijzen zullen hierop aansluitend uitgereikt worden door Eric Vanderheiden (Schepen van Sport, stad Leuven).

Na een gezellig aperitief zal iedereen op krachten kunnen komen en bijpraten bij een lekkere BBQ.

Tegen 22:00 sluiten we het Redingenhof af, wisselen onze basketschoenen in voor dansschoenen en verplaatsen we ons naar de Oude Markt voor een afsluitend feestje.

Inschrijven voor de BBQ kost 15 EUR, deze inschrijvingen moeten ten laatste 2 weken voor 16 mei doorgegeven worden aan ons. De toegang tot het tornooi zelf is gratis voor de supporters.

Daarnaast zullen er doorheen de dag nog randactiviteiten zijn zoals een fotoshoot met de Druivenkoningin en een driepunt-shootout.

Wij zijn er alvast klaar voor, hopelijk jullie ook!!!

Met dank aan onze partners: Liften Vanheylen, Fremozia, D'Store, Stad Leuven en de vzw stedelijke sportpromotie Leuven (Tofsport).